5 Beroemdheden die ook leven met psoriasis!

Leef je met psoriasis en denk je dat je alleen bent? Nou, dat ben je zeker niet. De aandoening komt bij 7,5 miljoen mensen in de Verenigde Staten voor volgens de National Psoriasis Foundation. Geloof het of niet, er zijn zelfs beroemdheden die leven met psoriasis. Hieronder is een lijst van beroemdheden die last hebben van psoriasis en net als jij begrijpen ze de uitdagingen van het leven met psoriasis.

Kim Kardashian
Die onlangs is gediagnosticeerd met psoriasis heeft haar  bezorgdheid geuit, dat haar carrière zou worden beïnvloed door het nieuws. Ze zei dingen als: “Mensen begrijpen niet hoe groot de druk is op mij om er perfect uit te zien … Als ik een pond aankom, staat het in alle krantenkoppen. Stel je voor wat de tabloids zouden doen als ze al deze plekken zagen? “Kim’s dermatoloog stelde voor  even afstand te nemen van haar snelle levensstijl, want het opvlammen van psoriasis kan worden veroorzaakt door stress.


Leann Rimes
Deze twee-keer Grammy winnende zangeres staat al meer dan de helft van haar leven in de schijnwerpers, maar tot voor kort, hield ze haar worsteling met psoriasis geheim. In 2008 besloot ze om te vertellen over haar ervaringen als onderdeel van de “Stop Hiding, Start Living” psoriasis bewustwordingscampagne gesponsord door Abbott.

Jon Lovitz
De Saturday Night Live presentator heeft een geweldig gevoel voor humor, maar wil dat mensen weten dat psoriasis geen geintje is. Vorig jaar heeft ook  hij zijn verhaal gedeeld als onderdeel van de “Are you serious?” Nationale bewustwordingscampagne gesponsord door Janssen.

Jerry Mathers
Is het best bekend bij de fans als Theodore “Beaver” Cleaver uit de jaren 1950 sitcom, “Leave It To Beaver”. Mathers heeft een relatief milde vorm van psoriasis, maar dat betekent niet dat hij ontsnapt aan het ongemak en de schaamte die gepaard kunnen gaan met ernstige uitbraken.

Stacy London
Deze “What not to Wear” co-host“ heeft zeker naam gemaakt, maar ze weet beter dan wie ook dat echte schoonheid van binnen zit. Gediagnosticeerd met psoriasis wanneer ze 4 jaar is, heeft London jarenlange ervaring met pijnlijke jeuk en schilferige uitbraken. Als volwassene, werd zij een woordvoerder van “PATH” van het “National Psoriasis Foundation” programma, dat tips over leven met de ziekte en behoud van een goede gezondheid en sterke geest biedt.

Deze vijf populaire beroemdheden hierboven leven met psoriasis. Net als jou, weten ze dat het leven met psoriasis een enorme uitdaging en gedoe kan zijn, vooral als ze voortdurend in de publieke belangstelling staan. Als je leeft met psoriasis, doe wat deze beroemdheden hebben gedaan … creëer bewustwording en leid mensen op! En ga natuurlijk zelf aan de slag met het creëren van een gezonde levensstijl!

 psoriasis behandelen boek 

Leave a Reply

WordPress spam blocked by CleanTalk.