11,35

Jojoba (Simmondsia chinensis) olie 100 ml – Ladrôme

De Bio jojoba olie van Ladrôme is een uitstekend product dat kan ingezet worden bij psoriasis.

Harmoniseert, hydrateert. Past voor alle huidtypes.

Gebruik

Massages van of lokale aanwending op het gelaat en het lichaam.

– Versterkend en harmoniserend masker voor de haren: een half uur laten inwerken vooraleer te wassen met shampoo.

– Neutrale draagolie voor de verdunning van de essentiële oliën van ladrôme.

Jojoba olie kan effectief gebruikt worden voor droog, poreus en dof haar. Gebruik het bijvoorbeeld als haarmasker. Hiervoor moet je de olie masseren in de puntjes van je haar en 10 minuten laten intrekken. Daarna was je je haar op de gebruikelijke manier met shampoo.

Als je last hebt van droge handen kan Jojoba olie er voor zorgen dat je handen weer zacht aanvoelen. Jojoba olie voedt namelijk de huid waardoor het ruwe gevoel weg gaat. Dit werkt ook effectief bij de voeten.

Jojoba is een olie, laag in prijs die ingezet kan worden om de huid te verzorgen. Ze dringt snel in de huid waardoor een schilferige huid geen kans krijgt. Voor de verzorging van de psoriasishuid kan jojoba uitstekend ingezet worden. Zowel als basisolie met toevoeging van etherische oliën:

Etherische oliën bij jeuk

Etherische oliën inzetbaar bij psoriasis

Jojobaolie van Ladrôme is een vloeibaar hars met een samenstelling die heel sterk aanleunt bij die van het menselijke huidsmeer. Omdat ze niet vetmakend is, goed hydrateert en snel wordt opgenomen, is ze zowel ideaal voor de vette huid niet neigt naar acne als voor de droge en gevoelige huid. Ze harmoniseert ook bij teveel huidsmeer en vette haren. Jojoba olie is een natuurlijke antioxidant en bevat zeer veel vitamine E en belangrijke vetzuren. Hierdoor kan jojoba olie ingezet worden bij een psoriasishuid of als basisolie in andere verzorgingstoepassingen.Deze vloeibare hars wordt bij vele verzorgingsproducten ingezet als basisolie en is uitermate geschikt bij psoriasis.

Opgelet. De verzorgingsproducten zijn van niet medische aard en dienen niet ter behandeling!

Uitverkocht

Beschrijving

Hoe gebruik je jojobaolie bij psoriasis?

Jojobaolie verlicht symptomen van veelvoorkomende klachten bij psoriasis. We hebben het hier dan in het bijzonder over een droge, rode en schilferende huid. Bijkomend werkt deze olie ontstekingsremmend en werkt ze diep in de huid in. Dit bevordert de hydratatie van de huid. De ontstekingsremmende eigenschap werd aangetoond door een wetenschappelijke studie van de hand van de universiteit van Cairo (2005). Bijkomend vertoont deze olie veel gelijkenis met de talg die van nature door de huid wordt aangemaakt. Zodoende kan dit product de taak van talg ondersteunen.

Gebruik

Lokaal en uitwendig

Psoriasispatiënten kunnen jojobaolie gebruiken als ondersteuning van de reguliere aanpak van de aandoening. Deze olie verlicht symptomen zoals uitgedroogde huid, schilfers en jeuk. Ook bij ontsteking door deze huidaandoening kan jojobaolie verlichting brengen. Dit maakt dat de levenskwaliteit van veel mensen die aan deze aandoening lijden verbetert.

Massage met jojobaolie

Naast het plaatselijk aanbrengen van jojobaolie op aangedane plekken op het lichaam, is het mogelijk om deze olie voor massages te gebruiken. Massage is zowel geschikt voor het gezicht als voor het lichaam.

Haarmasker van jojobaolie

Een masker van jojobaolie ondersteunt de gezondheid van het haar. Afhankelijk van de gebruiksaanwijzing laat je de olie een 30-tal minuten inwerken en nadien was je de olie uit je haar met shampoo. Je kunt het haarmasker ook beperken tot de puntjes van je haar. In dat geval laat je de olie 10 minuten intrekken. Ook bij deze werkwijze was je de olie nadien uit je haar met shampoo. Een dergelijk masker komt het best tot zijn recht in geval van droog, poreus of dof haar. Omdat jojobaolie stoffen bevat die gelijkenis vertonen met talg, kan deze olie haaruitval door psoriasis verminderen. Op die manier worden de natuurlijke processen die ervoor zorgen dat ons haar er goed uitziet, ondersteund.

Jojobaolie als basisolie

Deze olie doet vaak dienst als draagolie voor andere essentiële oliën die gebruikt worden voor de ondersteuning van een psoriasisbehandeling. Los daarvan kun je deze olie als een op zichzelf staand product gebruiken.

Jojobaolie bij droge handen en voeten

Bij uitdroging van de huid van de handen en voeten, verlicht jojobaolie deze klachten. Door de voedende eigenschap van deze olie, gaat de huid op termijn minder ruw aanvoelen. Als je last hebt van droge handen kan Jojoba olie er voor zorgen dat je handen en voeten weer zacht aanvoelen en de normale huidstructuur ondersteunt.

Voordelen van jojobaolie

 • Voordelig in prijs
 • Dringt snel in de huid
 • Brengt verlichting bij schilferende huid
 • Geschikt voor het verzachten van psoriasisklachten
 • Gemakkelijk aan te brengen
 • Slechts een kleine hoeveelheid nodig
 • Kleeft niet
 • Reukloos
 • Lichte olie
 • Lang houdbaar: tot 20 jaar!
 • Bevat vitamine E

Tot slot, maar niet onbelangrijk: tot zover kent jojobaolie geen bijwerkingen!

Geef een antwoord