ROSÉE DE ROSES 3 in 1 reinigingslotion van Cîme

De producten van Cîme kunnen ook gebruikt worden door mensen met psoriasis.

Bio Rosée de roses: Dit milde en zachte micellair water – op basis van rozenwater en roosextract – verwijdert make-up en reinigt, zonder de huid uit te drogen. De Rosée des Roses lotion helpt om de poriën te sluiten en de natuurlijke balans te herstellen. Voor een zachte, schone, gekalmeerde en getonifieerde huid. Niet met water afspoelen. 98,98% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong en 95,58% afkomstig uit biologische landbouw.

3-in-1 product – verwijdert make-up, reinigt en tonifieert. Dit milde en zachte micellair water – op basis van rozenwater en roosextract – verwijdert make-up en reinigt, zonder de huid uit te drogen. De Rosée des Roses lotion helpt om de poriën te sluiten en de natuurlijke balans te herstellen. Voor een zachte, schone, gekalmeerde en getonifieerde huid.

Ingrediënten

rosa damascena flower water* – aqua – caprylyl capryl glucoside – benzyl alcohol – cocoyl proline – rosa damascena extract* – aroma** – glycerin – dehydroacetic acid – geraniol** – sodium hydroxide – linalool** – potassium sorbate – sodium benzoate

* Ingrediënt uit biologische landbouw
** Afkomstig van natuurlijke etherische oliën

Opgelet. De verzorgingsproducten zijn van niet medische aard en dienen niet ter behandeling!

Geef een antwoord