Aanbieding!

15,65

Cat’s claw, kattenklauw, katklauw of Uncaria tomentosa voedingssupplement

In het Amazonewoud groeit een imposante liaansoort die zich met haar op kattennagels lijkende doornen omheen woudreuzen slingert: de katsklauw (Uncaria tomentosa). De binnenbast van deze plant wordt al eeuwen met succes ingezet door de lokale indianen om de weerstand te versterken en soepel te bewegen. CAT’S CLAW PLATINUM van Mannavital is een hoogwaardig en gestandaardiseerd extract van de correcte soort katsklauw, dat breed inzetbaar is tegen ongunstige kiemen.

Volgens sommige gebruikers heeft katsklauw een bijzondere ontstekkingsremmende werking. Studies hebben reeds aangetoond dat Katsklauw een positief effect kan hebben bij reumatoïde artritis. Volgens Leanne Donaldson die een artikel geschreven heeft op psoriatic-arthritis.com en Katsklauw geprobeerd heeft, voelde aan algemene afname van het pijngevoel van haar artritis psoriatica. Kattenklauw is tenslotte een bekende ontstekingsremmer die de tumornecrosefactor (TNF) remt.

Cat’s claw wordt door sommige mensen met psoriasis gebruikt als voedingssupplement.

Bronnen:

Cat’s Claw voor artritis psoriatica

Cat’s claw en psoriasis

Opgelet! Voedingssupplementen zijn bedoeld als aanvulling op de normale voeding niet om medische aandoeningen te behandelen.


Algemene informatie

Artikel: Katsklauw om je immuniteit te ondersteunen

Pdf: Katsklauw om je immuniteit te ondersteunen

Op voorraad

Beschrijving

Cat’s claw, kattenklauw, katklauw of Uncaria tomentosa voedingssupplement

Actieve ingrediënten per vegetarische capsule:

  • 200 mg Katsklauwextract (Uncaria tomentosa), ratio 15:1, gestandaardiseerd op 3 % totaal alkaloïden (HPLC), met een natuurlijke hoge verhouding POA/TOA

Voordelen:

  • bevat de juiste soort katsklauw: Uncaria tomentosa (bewezen door botanische identificatie) en niet de minder werkzame Uncaria guianensis!
  • gestandaardiseerd op 3 % totaal alkaloïden en dit doorde HPLC-methode, niet de “flatterende” UV-methode
  • heeft een hoge verhouding werkzame PAO (Pentacyclische oxindole alkaloïden) ten opzichte van minder actieve TOA (Tetracyclische oxindole alkaloïden); bepaling gebeurt per lot en ligt tussen 80 en 90 % POA’s

Gebruik:

1 à 3 maal per dag 1 capsule

Andere suggesties…

Geef een antwoord