Aanbieding!

24,95

CHLORELLA PLATINUM 240V caps MannaVital

Chlorella verhoogt het energiepeil en helpt bij tijdelijke vermoeidheid – ondersteunt de zuivering van het organisme – draagt bij tot de bescherming van cellen tegen vrije radicalen – ondersteunt het immuunsysteem – draagt bij tot de regeneratie van cellen – heeft een positieve invloed op de suiker- en cholesterolspiegel.

De ‘groene superalg’ chlorella heeft per gewichtseenheid de hoogste voedingswaarde in de natuur. Als ‘s werelds rijkste bron van het reinigende chlorofyl, die tevens minimum 60 % compleet, plantaardig eiwit bevat, verder zeer rijk is aan antioxiderende carotenen en plantaardig ijzer en ook een topbron is van nucleïnezuren, kan chlorella niet alleen tekorten aanvullen, maar ook het organisme zuiveren, de strijd tegen vrije radicalen aangaan en het herstel van cellen bevorderen. De inname van CHLORELLA PLATINUM vertaalt zich dan ook onder meer in meer energie, betere prestaties, een sterkere afweer en een betere cholesterol- en glucosewaarde. Grote voorwaarde om te genieten van de voedingswaarde van chlorella is wel dat de harde, quasi onverteerbare celwand gebroken is!

Bronnen:

What vitamins are best for psoriasis?

Opgelet! Voedingssupplementen zijn bedoeld als aanvulling op de normale voeding niet om medische aandoeningen te behandelen.

Op voorraad

Beschrijving

CHLORELLA PLATINUM 240V caps MannaVital

Chlorella platinum wordt door sommige mensen met psoriasis gebruikt als voedingssupplement. Lees hiervoor het artikel: Waarom Chlorella als superfood goed kan zijn bij psoriasispatiënten.

Actieve ingrediënten per vegetarische tablet:

  • 500 mg CHLORELLA (Chlorella Bijerinck), ‘broken cell wall’-kwaliteit

Voordelen:

  • broken cell wall’-kwaliteit: voor een maximale opname van de voedingsstoffen werden de celwanden gebroken zonder verlies aan voedingswaarde
  • gekweekt in het zuiverste, mineraalrijke water
  • gekweekt onder maximale blootstelling aan de zon in zeer zuivere lucht

Gebruik:

6 tot 12 tabletten per dag met voldoende water innemen. Wel de dosis gradueel opbouwen.

  •  

Geef een antwoord