24,95

Gebufferd vitamine C draagt bij tot: een normale werking van het immuunsysteem, ook tijdens en na zware inspanningen – de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress – de normale collageenvorming voor de normale werking van bloedvaten, botten, kraakbeen, tanden, tandvlees en huid – het normaal energieleverend metabolisme – de vermindering van vermoeidheid en futloosheid –een normale werking van het zenuwstelsel – een normale geestelijke functie.

Gebufferd vitamine C wordt door sommige mensen met psoriasis als voedingssupplement ingenomen.

Bronnen

Efficacy of nutritional treatment in patients with psoriasis: A case report

Role of vitamin c as antioxidant in psoriasis patients treated with NB-UVB phototherapy

Opgelet! Voedingssupplementen zijn bedoeld als aanvulling op de normale voeding niet om medische aandoeningen te behandelen.

 

Op voorraad

Beschrijving

Iedereen weet dat vitamine C bijdraagt tot een sterke weerstand. Maar daarnaast vervult deze vitamine nog veel essentiële functies, waarbij vooral de celbescherming tegen vrije radicalen, de normale aanmaak van alle bindweefsels, de rol in de energiestofwisseling en de bestendigheid tegen stress cruciaal zijn. Gebufferde VITAMINE C-poeder met bioflavonoïden PLATINUM bevat per eenheidsdosis 1 gram vitamine C in synergie met 120 mg bioflavonoïden.

Actieve ingrediënten per eenheidsdosis van 1400 mg:

  • 1 gram Vitamine C (L-ascorbinezuur, 1250 % RI*), aangevoerd door 581 mg  magnesium L-ascorbaat (90 % vitamine C) en 581 mg calcium L- ascorbaat (82 % vitamine C)
  • 120 mg citrusbioflavonoïden

*RI = Referentie-inname

Voordelen:

  • de vitamine C wordt aangevoerd door de zouten calcium- en magnesiumascorbaat, smaakt hierdoor veel minder zuur en leidt niet tot een laxerend effect
  • je neemt geen overbodige tabletteerstoffen in
  • bevat voor een optimale werking van vitamine C in het lichaam ook citrusbioflavonoïden
  • ideaal voor hoger doseren van vitamine C dan de aanbevolen dagdosis (enkel op voorschrift)

 Gebruik:

1 maatlepel van 1400 mg per dag of de dosis zoals voorgeschreven door een gezondheidsprofessional. Het poeder oplossen in een glas water, goed doorroeren en onmiddellijk opdrinken.

Andere suggesties…