Huidziekten verbeteren met Grahams verzorginsproducten

huidverzorging

Psoriasis behandeling met Grahams verzorgingsproducten? We zullen eerst even in detail uitleggen wat voor producten het zijn en waarom ze zo goed zijn om psoriasis ermee te behandelen.

Wat zijn Grahams verzorgingsproducten?

De verzorgingsproducten van Graham Skincare zijn ontwikkeld door de Australiër: Geoff Graham. Op het moment dat zijn zoontje lijdde aan een ruwe en prikkelende huid, is hij begonnen met de ontwikkeling van een nieuwe formule die rode en droge huid behandeld. Deze formule mocht geen allergische reacties opwekken om de huid van zijn zoontje niet te schaden.

Na 12 jaar onderzoek zijn ze uitgekomen met de meest optimale formule met calendula, propolis, emu-olie en manukahoning als basis ingrediënten. Wanneer u info over deze bestanddelen op het internet opzoekt, zal u overal info positieve reviews vinden. De verzorgingsproducten zijn vrij van schadelijke en irriterende chemicaliën. Ze zijn tevens hypoallergeen en nooit getest op proefdieren. De producten hebben de naam : Grahams Natural Alternatives gekregen. Producten die daarbij ook nog eens vrij zijn van hormonen, conserveermiddelen en parabenen. Het is dus een volledig natuurlijk product. Deze producten kunnen met gemak gebruik worden voor de behandeling van Psoriasis en eczeem.

Emu-olie is werd traditioneel reeds door de Aboriginals gebruikt om uitgedroogde, geïrriteerde of zonverbrande huid te behandelen. Het is een zalf die gebruikt wordt om ontstoken en geïrriteerde huid te verzachten.  Het werkt tevens als vochtinbrengende crème die de jeuk, roodheid en het afpellen van de huid verminderd, welke typische symptomen van psoriasis zijn. 

Grahams verzorgingsproducten?

Je hebt niet een heel uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten maar wel voldoende zodat alle delen van het lichaam kunnen behandeld worden. We sommen deze even op:

  • Grahams Eczeem Crème
  • Grahams Calendulis Plus Crème
  • Grahams Bad/Douche Olie
  • Grahams Sooth-it Balm
  • Grahams Shampoo en Conditioner
  • Grahams Body Wash
  • Grahams Natural Soap
  • Grahams SunClear

De crèmes hebben een jeukstillende werking en zorgt voor de kalmering van de huid. In de eczeem crème zit de werkzame stof colloïdaal havermeel (2,5 %), wat een natuurlijk ingrediënt is. De crème kan op de geïrriteerde huid worden aangebracht, circa twee à drie maal per dag smeren is meestal voldoende.

De prijzen variëren van 8,5 euro tot 34 euro. Kwa prijs kwaliteit zijn de producten zeer goed. Via de online drogist kan u sommige producten met enkele euro’s goedkoper aankopen.

 

Een reactie achterlaten