Aanbieding!

9,99

Lipidro-Crème 75 ml – Gehwol

De Lipidro crème van Gehwol is geschikt voor:.

Een (zeer) droge huid heeft zowel vocht als vetten nodig. Vocht is nodig voor de binding tussen de huidcellen en de natuurlijke beschermfunctie van de huid. Vetten beschermen de huid tegen uitdrogen en zorgen voor het behoud van de elasticiteit en stevigheid van de huid. Gehwol Lipidro-Crème biedt de droge huid beide ingrediënten in evenwichtige hoeveelheden: huidvriendelijke lipiden (vetcomponenten) en hydro (water en vochtbindende stoffen zoals ureum, glycerine en aminozuren). Regelmatig gebruik houdt de huid in goede conditie en voorkomt eeltvorming en kloofjes. Ook geschikt voor diabetici.

De crème is eigenlijk gemaakt voor de voeten maar ik heb hem ook al gebruikt voor handen en zelfs aangezicht omdat hij zo neutraal is. Wel een licht verfrissend gevoel bij het aanbrengen van de Lipidro crème.

Deze crème is eigenlijk bedoeld voor de voeten. Maar ik heb hem stiekem ook al op andere plaatsen gebruikt want deze zalf is helemaal niet irriterend en maakt de huid zacht. Men voelt duidelijk dat de huid gehydrateerd wordt en laat een beschermende film om de huid achter. Als je hem opsmeert voelt de crème inderdaad fris aan.

De Lipidro crème wordt door sommige mensen met psoriasis gebruikt als verzorgingsproduct.

Opgelet. De verzorgingsproducten zijn van niet medische aard en dienen niet ter behandeling!

Op voorraad

Beschrijving

Lipidro-Crème 75 ml – Gehwol

De Lipidro crème van Gehwol heeft:

Voordelen:

Lipidro crème van Gehwol:

  • Voor een (zeer) droge huid (en vermindering van kloven)
  • Voor een goede vet- en vochtbalans in de huid
  • Geschikt voor diabetici
  • Ongeparfumeerd

Basisingrediënten:

Geef een antwoord