Aanbieding!

6,95

MSM-gel

Methylsulfonylmethaan (MSM) is een organische zwavelhoudende verbinding die voorkomt in planten, fruit en groenten en die wordt vernietigd wanneer voedsel wordt verwerkt. Het lichaam heeft zwavel nodig om gezond bindweefsel te behouden. Vitaminen zijn niet de enige soorten voedingsstoffen die de symptomen van psoriasis kunnen helpen verminderen. Verrijkt met etherische oliën – Voor soepele spieren en gewrichten – Verwarmend. MSM kan ingezet worden bij klachten van psoriasis. Omega-3 -vetzuren, die vaak worden aangetroffen in vis en lijnzaad, glucosamine en chondroïtine, en methylsulfonylmethaan (MSM) kunnen helpen om ontstekingen te verminderen en de gezondheid van de huid te ondersteunen.

U kunt MSM kopen als voedingssupplement bij Mannavital. Er is echter weinig wetenschappelijk bewijs dat het gewrichtspijn verlicht of ontstekingsremmende voordelen heeft.

Hoewel mensen de bovenstaande vitamines vaak aanbevelen om psoriasis te behandelen, is de meest betrouwbare oplossing om naast conventionele behandelingen een voedzaam, uitgebalanceerd dieet te eten, vrij van bewerkte voedingsmiddelen.

MSM gel wordt door sommige mensen met psoriasis gebruikt.

 

Bronnen:

What vitamins are best for psoriasis?

Dietary Modifications

Opgelet. De verzorgingsproducten zijn van niet medische aard en dienen niet ter behandeling!


Algemene informatie MSM

Artikel: MSM brengt verlichting bij spier- en gewrichtsklachten

Pdf: MSM brengt verlichting bij spier- en gewrichtsklachten.pdf

Op voorraad

Beschrijving

MSM gel – Mannavital

De MSM-gel van Mannavital is een unieke formule die uitwendig bijdraagt tot soepele spieren en beweeglijke gewrichten.

Voordelen:

  • Met MSM of methylsulfonylmethaan bevat deze gel een natuurlijke zwavelverbinding die de beweeglijkheid bevordert. Daarnaast bevat MSM-gel met citroeneucalyptus, lavendel en wintergreen de ideale synergie van etherische oliën om de circulatie te ondersteunen en een diepgaande verzachtende werking uit te oefenen.

Ingrediënten:

Actief ingrediënt per druppel:

  • MSM (methylsulfonylmethaan) 10 %
  • Etherische oliën van: Eucalyptus citriodora  Citroeneucalyptus) 2%, Lavandula X Burnatti (Lavandin super) 1,5 %, Gaultheria procumbens (Wintergreen) 0,5 %, Laurus nobilis 0,5% en benzyl nicotinaat 0,04%.

Gebruik:

Tot 5 maal per dag gelijkmatig aanbrengen op de aangedane zones (rug, nek, schouders, knieën, enkels, spieren…). Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken bij zuigelingen en kinderen onder de 6 jaar.

Geef een antwoord