Ontstressen en Psoriasis voorkomen

Huidziekten verhelpen door ontstressen

1. Warm weer

Warm zorgt er voor dat we minder last hebben van die vervelende psoriasis huidziekten. Het helpt psoriasis plaque te verminderen. Om volledig stressvrij van de zomer te genieten, geven we hier enkele trucks om te ontstressen.

2. Ga zwemmen

Neem gezellig een duik in het water. Zout water helpt goed tegen psoriasis. Let wel op dat je na het zwemmen, zowel in zout water als in chloorwater je huid nog even afspoelt met gewoon kraantjeswater. Beide watertypes kunnen er nl. voor zorgen dat je huid uitdroogt.

3. Ontspannen zonnen

Ont stressen tijdens de examens
Ontstress tijdens de examens

Dat we psoriasis kunnen verhelpen met zonnebaden, dat wisten we al lang. Ben je de eerste zonnestralen nog niet gewoon? Ga dan niet onmiddellijk voor enkele uren in de zon liggen. Begin met 5 minuten volle zon en ga er dan terug uit. Heb je een zonneband opgelopen, kan dat psoriasis aanzienlijk verergeren. Smeer je dus in met een UV factor maar gebruik een mild product dat de huid vochtig en soepel houdt.

4. Warmte en zweet kan psoriasis verergeren. Psoriasis voorhoofd en gezicht worden het eerst zichtbaar getroffen. Ook de psoriasisplaques op de rug kunnen zichtbaar erger worden maar die zijn niet duidelijk wanneer je kleding draagt. Ga je daar tegenover onder een airconditioning zitten, kan de wind de huid op zich weer uitdrogen. Gebruik dus altijd en overal een vochtinbrengende niet irriterende crème aan. In ons boek “Psoriasis vrij voor het leven” geven we enkele tips welke producten je kan gebruiken om je huid soepel te houden.

5. Draag losse en ademende kleding
Deze zorgen ervoor dat je minder gaat transpireren. Gebruik vooral linnen producten. Gebruik veel witte kleding omdat de schilfers op witte kleding niet worden opgemerkt.

6. Insectenbeten
Vermijd zoveel mogelijk insectenbeten. Citronella kaarsen helpen wanneer u graag met vrienden een terrasje doet. Doe bij avondschemering kleding aan met lange mouwen. Heeft u toch beten, dan gaat u beginnen krabben. Gebruik een lotion tegen insectenbeten om de jeuk te verzachten zodat je je huid niet open krabt.

7. De beste manier om te onstressen, is natuurlijk op vakantie gaan. Verzet je zinnen en geniet van de zon. Ook een Yogacursus kan helpen om je dagelijks te ontstressen na je job bijvoorbeeld.

Wil je nog meer tips en trucks om van Psoriasis af te geraken. Bekijk dan ons boek “Psoriasis vrij voor het leven” Bent u niet tevreden, geen probleem. Wij beloven een 100% tevredenheidsgarantie. Nu tijdelijk met extra bonuspakketten.

<<<<<<<<<<Klik hier voor toegang tot ons boek: Psoriasis vrij voor het leven>>>>>>>>>>>>>

Een reactie achterlaten