meer dan 50+ natuurlijke oplossingen bij psoriasis, beschikbaar.

Inleiding

Natuurlijke behandelingstips voor psoriasis

Dit e-book is aangevuld met extra tips die voor andere psoriasispatiënten als zeer positief werden ervaren en die nergens op onze website vermeld staan.

 • Natuurlijke producten die gewoon in een kruidenierswinkel of online te koop zijn,
 • geheime recepten die je zelf kan bereiden en gebruiken om de huid te ondersteunen,
 • informatie over het psoriasisdieet en wat je wel en niet mag eten,
 • hoe je zelf kan nagaan hoe psoriasis verbetert aan de hand van de gebruikte recepturen en producten die wij voorstellen,
 • handige tips en weetjes die van superbelang zijn als je van psoriasis komaf wil maken,
 • welke zaken psoriasis uitlokken en die je ten allen tijden dient te vermijden (voeding, medicatie, levensstijl …)

Het is dan ook de bedoeling dat u bij het lezen van dit e-book een snel overzichtsbeeld krijgt van mogelijkheden die voor u toepasbaar zijn.

Meer dan 50 behandelingsmethoden die echt werken

In dit boek worden dan ook meer dan 50+ psoriasis natuurlijke oplossingen uit de doeken gedaan. De methodes kunnen als natuurlijk beschouwd worden en werden vooral door psoriasispatiënten zelf doorgegeven als aangenaam, verlichtend of zelfs werkzaam om van psoriasis af te geraken. Dit is dan ook het doel van deze website en e-book.

Waarom niet 1 oplossing?

Vele verkopers van e-booken die prijzen dat psoriasis met 1 geheime behandelingsmethode te genezen is, zijn verkeerd! Psoriasis is niet te genezen aangezien het een immuun-ziekte is en deel genetisch bepaald wordt.

 • Elke persoon is anders! Er moet dan eveneens gekeken worden naar andere mogelijke oplossingen.
 • Niet elke persoon ziet het zitten om een psoriasisdieet te volgen. Voor diegene geven we tips om toch psoriasis tegen te gaan door middel van de juiste voeding.
 • Niet iedereen ziet het zitten om zelf zalfjes te gaan maken. Wij geven enkele goede alternatieven die in de winkel verkrijgbaar zijn aan relatief goedkope prijzen.

Daarom heb ik maanden gezwoegd om zoveel mogelijk informatie te vinden omtrent natuurlijke oplossingen die effectief werken. Deze oplossingen worden gepresenteerd door wetenschappelijke bronnen of door artsen die deze ervaringen delen. Dat betekent praten met patiënten, met voedingsspecialisten en gezondheidstherapeuten, het internet afschuimen naar interessante recepten en producten, bespreken met specialisten enzovoort.

Wel is duidelijk dat de natuurlijke methodes door bijna alle personen zonder specifieke allergieën kunnen gebruikt worden. En daarom is dit boek zo interessant. Er staan recepten en oplossingen in die zowel geschikt zijn voor kinderen, patiënten met milde tot ernstige psoriasis. Natuurlijk altijd op advies van een dokter of dermatoloog!

Wat te verwachten?

In grote lijnen kan men het volgende verwachten.

 1. Wij geven eerst een korte inleiding over de aandoening Psoriasis zelf en welke effecten deze aandoening heeft op de gezondheid van de mens. We geven ook duidelijk weer welke oorzaken tot psoriasis kunnen leiden en waar u dus moet op letten zowel op het gebied van voeding, medicatie en gebruikelijke producten.
 2. Psoriasis is geen alleenstaande aandoening en gaat vaak gepaard met andere symptomen en ziektes.
 3. Vervolgens geven we een korte inleiding tot enkele conventionele behandelingen en waarom u op termijn er best ook voor kiest om op zijn minst gebruik te maken van natuurlijke oplossingen.
 4. psoriasis behandelinig op een natuurlijke manierWe starten met natuurlijke oplossingen voor gewone plaquepsoriasis, nagelpsoriasis, psoriasis artritis, jeukende hoofdhuid, genitale psoriasis. 
 5. We hebben een hoop tips en recepten die u zelf kan uitproberen en die door vele andere patiënten als waardevol worden beschouwd. Heeft u weinig tijd om zelf iets klaar te stomen? Wij geven ook goede voorbeelden van natuurlijke producten die u simpelweg online of in de winkel kan aanschaffen.
 6. Een boek vol natuurlijke geheime recepten die echt werken en niet op onze website vermeld staan!
 7. We gaan ook in op het psoriasis dieet waar de nadruk vooral gelegd wordt op ingrediënten die men NIET mag consumeren en welke het immuunsysteem bevorderen.
 8. Ook praten we over alternatieve therapieën die zeer heilzaam zijn.
 9. Via de PASI calculator kan u nagaan hoe goed de behandeling voor u gewerkt heeft.
 10. Zeer kort hoe u kan nagaan welke oplossing effectief te kiezen (in samenspraak met uw arts).
 11. Hoe we stress kunnen beheersen en ons toch goed kunnen blijven voelen in ons vel.

U merkt het wel. Wij willen voor 100% natuurlijk gaan. Dat is niet altijd makkelijk maar dat is ons streefdoel.

**Opgelet! Ik ben geen behandelende arts. Wanneer u het digitale boek aanschaft, dient u eerst een arts of dermatoloog te raadplegen voor de start van een behandeling, een therapie of nieuwe huidverzorging. Elke persoon is anders en moet dus op maat opgevolgd worden. **

Voor en na

Iedere persoon is anders. Het is de kunst voor jezelf uit te maken welke methode het best bij je past. sommige mensen zijn gevoeliger aan voeding, andere daar en tegen zijn gevoeliger voor stress.

Toch hebben enkele mensen de moeite gedaan om een paar foto’s door te sturen voor en na dat ze één of meerdere methodes hebben uitgeprobeerd.

voor en na psoriasis2
voor en na psoriasis

Danny G. en Sofie M. Alvast bedankt hiervoor 🙂

Voorbeelden inhoud e-book: 50+ natuurlijke oplossingen bij psoriasis

Om u een idee te geven wat het boek ‘psoriasis anders bekeken’ inhoudt, geven we enkele voorbeeldpagina’s.

Ik zou nog veel meer kunnen laten zien maar dan geef ik natuurlijk al heel wat geheimen prijs 😉 Natuurlijk kan u mij altijd mailen indien  u vragen heeft hieromtrent.

Hoe e-book aanschaffen?

Versie 1.0. (DEZE VERSIE IS MOMENTEEL  NIET MEER BESCHIKBAAR)


WIJ SCHRIJVEN AAN EEN NIEUW BOEK? BENIEUWD? Lanceringsdatum: 20 MAART 2024

 • Wetenschappelijk onderbouwd
 • Met tracker voor het bijhouden van je psoriasis symptomen en calculators om de ernst van je psoriasis te meten.
 • Volledig vernieuwd en nog meer handige tips

3 delen: Theoretisch boek + DIY-boek met handige tips + opvolgingsdocumenten


Wat klanten er van dachten van 50+ natuurlijke oplossingen voor psoriasis

“Beste

 
Ik heb al veel gehad aan het boek. De duidelijke schets van wat psoriasis is, de artritis kant….
Enkele middeltjes tegen de jeuk probeerde ik met resultaat.
 
Met Psoristop zalf heb ik goed resultaat op psoriasis inversa. 
Ook de aloe vera plant helpt. Rechtstreeks van het blad op de huid. 
 
Verder ben ik bezig met het decoderen van de betekenis van deze ziekte voor mij. Met als doel ze te kunnen transformeren.
 
met vriendelijke groet
Anja”
“Dit is tot nu toe het beste boek dat ik online gekocht heb. Dit ten meer omdat er heel veel informatie in het boek is opgenomen. Wel raad ik u aan om iets meer aandacht te besteden aan het psychologisch gedeelte rond psoriasis. Alvast veel succes en nogmaals bedankt voor het ebook.
 
Jan”
 
HEB JE het BOEK GEKOCHT? SCHRIJF DAN hieronder ZELF EEN REVIEW EN LAAT ANDERE MENSEN MET PSORIASIS WETEN WAT ZE ER AAN HEBBEN.
SHARING IS CARING 🙂

Een reactie achterlaten