Psoriasis en de kracht van positief denken

Positief denken

Onderschat nooit de kracht van positief denken. Negatieve gedachten en emoties houden mensen vaak in de staat waarin ze zich bevinden. Ziekten overkomen je, maar het zijn de negatieve gedachten en emoties die ons ervan weerhouden snel te genezen, of helemaal niet. Dagelijkse affirmaties klinken misschien als een hoop hocus pocus, maar het is verbazingwekkend wat er kan gebeuren als we ons ontdoen van de negatieve energie en deze vervangen door positieve.

Negatieve gedachten leiden tot negatieve emoties en handelingen. Als je je down voelt, wil je alleen maar onder de dekens blijven en niemand zien. Jezelf negatieve gedachten blijven vertellen kan er toe leiden dat jij en anderen die gedachten geloven. Als mensen je voortdurend vertellen dat je niet slim genoeg bent voor die promotie, zullen jij en je collega’s dat in de loop der tijd voor waar aannemen. Echter, als je jezelf vertelt dat je net zo gekwalificeerd bent als iedereen voor die promotie, zullen jij en je collega’s van mening zijn dat het de waarheid is. Een negatief denkproces en een negatieve houding zal je niet de moed en de kracht geven om zelfs te proberen om promotie te krijgen. Een positieve houding zal je het vertrouwen geven om er voor te gaan, zelfs als je het niet krijgt, heb je het tenminste geprobeerd.

De weg naar herstel is meer dan alleen medicatie en doktersbezoeken. Het gaat erom jezelf te overtuigen dat het wel goed komt. Het is elke dag zeggen dat deze ziekte je niet naar beneden haalt of je weerhoudt het beste uit jezelf te halen. Je kan de ziekte van psoriasis hebben, maar dat is niet alles wat jij bent.

Positieve affirmaties zijn een manier om een ​​beslissing te forceren en zich te verbinden tot terug krijgen van de controle ver je leven. Sluit je ogen en zeg: “Ik zal dit overwinnen”. Breng beelden in gedachten van jezelf zonder je ziekte. Beeld jezelf in dat je een gezond leven lijdt en dat word je je omringt met gezonde dingen. Onthoud dat beeld voor in moeilijke tijden en wanneer het zwaar is. .

Je hoeft geen tonnen geld te besteden aan zelfhulp tapes. Het is gemakkelijk en gratis je eigen dagelijkse affirmaties te maken. De truc is om jezelf dagelijks deze affirmaties te reciteren, zelfs als je in je allerslechtste stemming bent. Schrijf dingen zoals “Ik ben sterker en gezonder” “Ik voel me elke dag beter en positiever”. Zet deze woorden in je tas of portemonnee of hang ze op de spiegel, waar je je elke dag in ziet.

Wil je meer weten? Bekijk dan het ebook: psoriasis stappenplan, vrij voor het leven. >>>>

 

 psoriasis behandelen boek 

Leave a Reply

WordPress spam blocked by CleanTalk.