Psoriasis recepten: oliën en thee

olie tegen droge huid recept

huidziektenIn het boek dat op de website wordt aangeboden door onze partner, worden er ook een aantal andere zalven voorgesteld tegen een droge en geïrriteerde huid dan dat ik hier ga vermelden. Niet elke persoon is het zelfde. Mogelijk werkt de ene zalf/olie dus beter voor een bepaald persoon dan de andere zalf. Het is dus zelf een beetje uitzoeken welke zalf voor jouw het beste is.

Ik had de psoriasis recepten reeds op Facebook geplaatst maar ik ga nu nu nog even uitschrijven in dit artikel.

Psoriasis recepten

Kamille Bloemen en Burdock Zaden recept

**INWENDIGE PSORIASIS**

Ingrediënten: 35 g Burdock zaden + 35 g kamille bloemen

Bereiding: Doe de kamille bloemen en de Burdock zaden (Gobo of kliswortel) in een pot met 600 ml water. Laat deze 15 minuten zachtjes doorkoken. Vervolgens laat je het mengsel uitlekken in een schone doek. Vang het afkooksel op in een pot. Voeg bij het afkooksel wat honing toe. De beste honing is donkere honing. Giet vervolgens het mengsel in een makkelijk te hanteren fles en plaatst deze in de frigo. Je kan de kuur starten met 3 tot 4 eetlepels dagelijks van het extract in te nemen. Het mengsel maakt je huid zachter maar tegelijkertijd herbalanceerd het je spijsverteringsstelsel. De kuur een maand volgen en dan minstens 2 weken stopzetten.

Calendula, Olijf en Oregano Olie recept

**JEUK**

Ingrediënten: olijfolie + oregano olie + calendula olie

Bereiding: In een beker, giet ie een klein beetje olijfolie. Voeg slechts 2 druppels Calendula olie en 1 druppel Oregano olie aan toe. Roer de oliën door elkaar totdat ze goed gemengd zijn. Neem een klein beetje van dit mengsel en smeer het voorzichtig op de plekken die geïnfecteerd zijn. Laat het smeersel zitten totdat het geheel geabsorbeerd is door je huid. Je kunt dit smeersel zo vaak gebruiken als je zelf wilt. Zorg er wel voor dat je zoveel aanmaakt als nodig is voor één keer.

Tarwekiem Olie en Wonderolie recept

**ONTSTEKINGEN**

Ingrediënten: wonderolie (castorolie) + tarwekiemolie

Bereiding: Bij dit recept gebruik je tarwekiem olie en wonderolie op de geïnfecteerde gebieden op je huid. Wonderolie is gemaakt van de vrucht van de Wonderboom (Ricinus communis) en zou in ieder huishouden aanwezig moeten zijn. Het is dan ook een echt wonderproduct. Het mengsel moet bestaan uit één deel tarwekiemolie en twee delen wonderolie (1:2). Mix de oliën goed totdat ze goed gemengd zijn. Smeer dit mengsel op de plaques. Gebruik dit een paar maanden lang.

psoriasis recepten

Ga naar https://www.facebook.com/psoriasisbehandeling voor meer info. Hier zullen in de toekomst nog meer psoriasis recepten gepost worden. Opgelet. Ik ben geen dokter. Raadpleeg een arts voor u gebruik maakt van deze producten. Sommige ingrediënten kunnen een allergische reactie veroorzaken.

Olie bevat van nature een lage UV factor van ongeveer SPF 2 afhankelijk van de gebruikte olie.

Ik ben zeer benieuwd naar jullie ervaringen. Graag reacties hieronder.

Geef een reactie