50+ Natuurlijke behandelingen voor Psoriasis

Natuurlijke behandelingstips voor psoriasisInleiding


Een handig e-book van 150 pagina’s, waarin alle behandelingsmethoden die op deze site vermeld staan, samengevat worden.

Dit e-book is aangevuld met extra behandelingsmethoden die voor andere psoriasispatiënten als zeer positief werden ervaren en die nergens op onze website vermeld staan.

Natuurlijke producten die gewoon in een kruidenierswinkel of online te koop zijn, geheime recepten die je zelf kan bereiden en gebruiken, informatie over het psoriasisdieet en wat je wel en niet mag eten, hoe je zelf kan nagaan hoe psoriasis verbetert aan de hand van de gebruikte recepturen en producten die wij voorstellen, handige tips en weetjes die van superbelang zijn als je van psoriasis komaf wil maken, welke zaken psoriasis uitlokken en die je ten allen tijden dient te vermijden (voeding, medicatie, levensstijl …)

Het is dan ook de bedoeling dat u bij het lezen van dit e-book een snel overzichtsbeeld krijgt van mogelijkheden die voor u toepasbaar zijn.

Meer dan 50 behandelingsmethoden die echt werken

In dit boek worden dan ook meer dan 50+ psoriasisbehandelingsmethoden uit de doeken gedaan. Alle behandelingsmethoden kunnen als natuurlijk beschouwd worden. Dit is dan ook het doel van deze website en e-book.

We leggen kort uit waarom het niet aan te raden is met conventionele therapieën verder te gaan. Hoewel ik er zeker van overtuigd ben, dat vele patiënten er mee gebaat zijn, heeft het op lange termijn ernstige consequenties voor de gezondheid. De resultaten van die wetenschappelijke studies, zijn op het internet beschikbaar. In het e-book worden daar ook enkele concrete bewijzen van gegeven.

Waarom niet 1 behandelingsmethode?

Vele verkopers van e-booken die prijzen dat psoriasis met 1 geheime behandelingsmethode te genezen is, zijn verkeerd! Of is enkel gericht naar een bepaald doelpubliek.

 • Elke persoon is anders! Er moet dan eveneens gekeken worden naar andere behandelingsmethoden.
 • Niet elke persoon ziet het zitten om een psoriasisdieet te volgen. Voor diegene geven we tips om toch psoriasis tegen te gaan door middel van de juiste voeding.
 • Niet iedereen ziet het zitten om zelf zalfjes te gaan maken. Wij geven enkele goede alternatieven die in de winkel verkrijgbaar zijn aan relatief goedkope prijzen.

Daarom heb ik maanden gezwoegd om zoveel mogelijk informatie te vinden omtrent natuurlijke behandelingen die effectief werken. Dat betekent praten met patiënten, met voedingsspecialisten en gezondheidstherapeuten, het internet afschuimen naar interessante recepten en producten, bespreken met specialisten enzovoort.

Wel is duidelijk dat de natuurlijke methodes door bijna alle personen zonder specifieke allergieën kunnen gebruikt worden. En daarom is dit boek zo interessant. Er staan recepten en behandelingsmethoden in die zowel geschikt zijn voor kinderen, patiënten met milde tot ernstige psoriasis.

Wat te verwachten?

In grote lijnen kan men het volgende verwachten.

 1. Wij geven eerst een korte inleiding over de aandoening Psoriasis zelf en welke effecten deze aandoening heeft op de gezondheid van de mens. We geven ook duidelijk weer welke oorzaken tot psoriasis kunnen leiden en waar u dus moet op letten zowel op het gebied van voeding, medicatie en gebruikelijke producten.
 2. Psoriasis is geen alleenstaande aandoening en gaat vaak gepaard met andere symptomen en ziektes.
 3. Vervolgens geven we een korte inleiding tot enkele conventionele behandelingen en waarom u op termijn best overschakelt naar natuurlijke behandelingsmethoden.
 4. We starten met de mogelijke behandelingsmethoden voor gewone plaquepsoriasis, nagelpsoriasis, psoriasis artritis, jeukende hoofdhuid, genitale psoriasis.
 5. We hebben een hoop tips en recepten die u zelf kan uitproberen en die door vele andere patiënten als waardevol worden beschouwd. Heeft u weinig tijd om zelf iets klaar te stomen? Wij geven ook goede voorbeelden van natuurlijke producten die u simpelweg online of in de winkel kan aanschaffen.
 6. Een boek vol natuurlijke geheime recepten die echt werken en niet op onze website vermeld staan!
 7. We gaan ook in op het psoriasis dieet waar de nadruk vooral gelegd wordt op ingrediënten die men NIET mag consumeren en welke het immuunsysteem bevorderen.
 8. Ook praten we over alternatieve therapieën die zeer heilzaam zijn.
 9. Via de PASI calculator kan u nagaan hoe goed de behandeling voor u gewerkt heeft.
 10. Zeer kort hoe u kan nagaan welke behandelingsmethode effectief te kiezen.
 11. Hoe we stress kunnen beheersen en ons toch goed kunnen blijven voelen in ons vel.

U merkt het wel. Wij willen voor 100% natuurlijk gaan. Dat is niet altijd makkelijk maar dat is ons streefdoel.

Opgelet! Ik ben geen behandelende arts. Wanneer u het digitale boek aanschaft, dient u eerst een arts te raadplegen voor de start van een behandeling.

Voorbeelden inhoud e-book: 50+ methoden

Om u een idee te geven wat het boek inhoudt, geven we enkele voorbeeldpagina’s.

Inhoudstabel - voorbeeld

Medicatie die men moet mijden in de zon

voorbeeld 3 - ebook meer dan 50 behandelingsmethoden

alkalisch water maken voorbeeld ebook

Ik zou nog veel meer kunnen laten zien maar dan geef ik natuurlijk al heel wat geheimen prijs 😉 Natuurlijk kan u mij altijd mailen indien  u vragen heeft hieromtrent.

Hoe e-book aanschaffen?

De kostprijs van dit e-book is slechts 15 euro (incl. BTW). U kan de betaling doorvoeren via overschrijving. Stuur ons een mailtje en u krijgt alle gegevens om de betaling door te voeren onmiddellijk doorgestuurd.