Aanbieding!

74,95

Salvestrolen worden door sommige mensen met psoriasis ingenomen als voedingssupplement.

Hooggedoseerd complex van salvestrolen, bittere en bijzondere componenten uit biologisch fruit. Een gemakkelijke manier om de nodige voedingsstoffen binnen te krijgen.

Bronnen

Salvestrol: the easy way to get your fruit and veg intake!

The Risk of Cancer in Patients With Psoriasis

Opgelet! Voedingssupplementen zijn bedoeld als aanvulling op de normale voeding niet om medische aandoeningen te behandelen.

 

Op voorraad

Beschrijving

Salvestrolen van MannaVital

Door het gebruik van fungiciden en andere pesticiden, zijn reguliere landbouwgewassen arm geworden aan bijzondere bitterstoffen, salvestrolen genaamd. Daarom is het gebruik van biologisch geteelde gewassen warm aan te bevelen en in het bijzonder bittere groenten en fruitsoorten, voorop alle soorten bessen. Voor een extra aanvulling op de voeding, bestaat met SALVESTROL® PLATINUM een hoog gedoseerd complex van salvestrolen.

Voordelen salvestrolen:

  • bevat 2000 salvestrolpunten per capsule: 2 capsules per dag of 4000 salvestrolpuntenen bevatten meer dan 40 maal de hoeveelheid salvestrolen uit een dagelijkse gezonde voeding met voldoende biologische groenten en fruit
  • salvestrolen afkomstig van bijzondere extracten van sinaasappel, bosbes, braambes en druiven
  • SALVESTROL® PLATINUM werd ontwikkeld door Prof. Dan Burke en Prof. Gerry Potter, ontdekkers van de salvestrolen

Actieve ingrediënten per 2 vegetarische capsules:

  • 450 mg fruitcomplex met gemengde salvestrolen, aangeleverd door 300 mg gemengde citrusbioflavonoïden (Citrus spp.), 75 mg druifextract (Vitis vinifera), 75 mg pompoenextract (Cucurbita maxima) = 4000 salvestrolpunten

Gebruik:

2 maal daags een capsule

Geef een antwoord