8,95

Tea tree hand & body foam wash

De Aboriginals wrijven de bladeren van de tea tree boom in klei welke omgevormd werden tot lichaamspakkingen. Hiermee worden huidaandoeningen en ontstekingen aangepakt.

Therapeutische werking van Tea tree extracten

Antibacterieel met een breed spectrum, waaronder ook de MRSA bacterie (Pazyar 2013; Falci 2015), ontstekingsremmend, slijmoplossend, anti-jeuk, huidgenezend bij wonden (o.a. Chin 2013), antiviraal (o.a. Li 2013), schimmeldodend (o.a. de Campos Rasteiro 2014; Tobouti 2016; Felipe 2018), insecticide, pijnverdovend, antitumoraal (o.a. Assmann 2018), antipsoriatisch (Pazyar 2012), tonicum, parasietendodend o.a. bij hoofdluis, immuunstimulerend (Nogueira 2014).

Gebruikstoepassing Tea tree olie

Op de huid: Bij insectenbeten direct een druppel tea tree toepassen op de aangedane plek. In een shampoo, samen met kruidnagel, ter bestrijding van hoofdluis (di Campli 2011; Candy 2017), roos en vet haar. In de huidverzorging is tea tree één van de beste oliën bij acne, huidinfecties, abcessen, voetschimmel en (water)wratjes (Markum 2012). Bij acne (Hammer 2015) en abcessen bezit tea tree de eigenschap om de etter vloeibaar te maken waardoor het gemakkelijker kan worden afgevoerd. Een bijzondere eigenschap van tea tree is de preventieve bescherming bij bestraling waardoor men minder kans loopt om brandwonden op te lopen. Daarvoor wordt tea tree op de huid gesprayd. De olie is pijnverdovend en sterk wondgenezend. De olie mag puur op een wondje aangebracht worden. Allemaal mooie toepassingen voor de huid. Aangezien deze Bodywash als essentiële component, tea tree bevat, kan de douchegel of bodywash foam ingezet worden bij psoriasis.

Gebruik deze kant-en-klare Tea Tree Hand & Body Foam Wash ter reiniging en verzorging van de huid. Het ondersteunt de bloedsomloop en is zuiverend bij een onreine huid. Te gebruiken op het washandje, onder de douche en als handzeep bij de keukenkraan of in het toilet.

Tea tree Hand & Body Wash ruikt heerlijk fris door de toevoeging van lavendel, eucalyptus en niaouli essentiële olie.

Er is ook een groot navulpak van 1000 ml te verkrijgen zonder pomp. Deze is geschikt om de kleine bottle van 115 ml die wel beschikt over een pompsysteem, aan te vullen.

Op voorraad

Beschrijving

Waarom kiezen voor Tea tree hand & body foam wash van Chi?

  • Met 100% zuivere & biologische olie
  • Voor een intense reiniging van de huid
  • In handige kant-en-klare foam pomp

Ingrediënten

Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Inulin, Lauryl Glucoside, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Melaleuca Viridiflora Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Polyglyceryl-4 Caprate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Lactic Acid.

Gebruik van hand & body foam wash?

Handwash: neem een kleine hoeveelheid en was ermee de handen, daarna afspoelen

Douche: de gewenste hoeveelheid op een washand of in de handpalm nemen en hiermee het lichaam wassen en daarna afspoelen

Geef een antwoord